Nieuws

Fietsnetwerk.nl publiceert Shimano Service Centers in de FietsnetwerkAPP

AppShimano Benelux en Fietsnetwerk.nl gaan samenwerking aan om betere service te faciliteren voor recreatieve fietsers.

Fietsnetwerkapp Shimaano servicecenter
HARDERWIJK ,
Shimano Benelux en Fietsnetwerk.nl gaan een samenwerking aan om een uitgebreidere service te faciliteren voor recreatieve fietsers. De ruim tweehonderd Shimano Service Centers in de Benelux zijn toegevoegd aan de Fietsnetwerk App, zodat bij fietspech altijd het dichtstbijzijnde service center bezocht kan worden. Deze nieuwe functie maakt de fietsservice van Shimano extra toegankelijk voor fietsers.

Shimano heeft als missie om gezondheid en geluk te stimuleren door te genieten van de natuur en de wereld om ons heen. Dit doet ze door zich te richten op het onderhoud en de reparatie van fietsen en fietsmateriaal. Fietsnetwerk.nl richt zich op het creëren van fietsroutes met een complete beleving en wil daarmee de fietser een zorgeloos dagje uit bezorgen. De samenwerking van de twee bedrijven laat de missies goed tot hun recht komen.

Altijd een Shimano Service Center in de buurt

Om de service naar fietsers te vergroten, ontwikkelden de bedrijven een nieuwe functie in de Fietsnetwerk App. Wanneer je een route fietst met de app van de routeontwikkelaar, kun je met behulp van een speciale filter de Shimano Service Centers in de buurt op de routekaart tonen. Handig voor als je onderweg bijvoorbeeld een lekke band krijgt.

De Shimano Service Centers zijn retailers met professionele werkplaatsen, waar gebruik wordt gemaakt van de meest recente technologieën en originele onderdelen van Shimano. Het gecertificeerde personeel levert daarom de beste en meest betrouwbare service en onderhoud.

Meer informatie over het gebruik van de Shimano Service Centers in de Fietsnetwerk App is te vinden in de uitleg van de nieuwe functies op de website van Fietsnetwerk.nl.

Nieuwe fietsroutes

Namens Shimano creëerde Fietsnetwerk.nl vijf nieuwe fietsroutes door het hele land, met als belangrijkste kopstuk de Fietsroute voorbij Zuid-Limburg. Op deze route staat ook het Shimano Experience Center in Valkenburg vermeld. Bij dit centrum kunnen beginnende en gevorderde fietsers zich verdiepen in de fietssport en diverse materialen, kleding en fietsen uitproberen. Naast dagfietsroutes, biedt Fietsnetwerk.nl ook een aantal sportieve routes voor recreatieve wielrenners en gravelbikers. Een goed voorbeeld hiervan is de Gravelbike fietsroute Drenthe.

Vorig bericht Genomineerden bekend voor Hét compliment van Drenthe 2022
Volgend artikel Provincie maakt met ruim 4 miljoen euro woningbouw stations Zaandam mogelijk

Nu op WijDrenthe

DAG VAN DE ONDERNEMER! INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Interview: Aanstekelijk enthousiasme bij ThePhoneLab