Tip de redactie van WIJDRENTHE

Genereer nieuwe businesscontacten met WijDrenthe

WijBrabant is een belangrijk zakelijk medium in uw regio. De websites voor zakelijks nieuws van WIJ hebben in korte tijd hun bestaansrecht in de markt bewezen. Met een nog steeds verder groeiend aantal bezoekers is het een belangrijk medium geworden voor veel zakelijke gebruikers, op zoek naar regionaal business nieuws en voor het opdoen van kennis en inspiratie.

Profiteer van de exposure en expertise van WijDrenthe

U kunt profiteren van onze expertise door gebruik te maken van de exposure op de website. Door een gerichte plan van aanpak krijgt u naast de nodige exposure ook een belangrijk marketing instrument in handen.  Deze stellen wij op maat voor u samen en is volledig afgestemd op uw behoeften.

Onze marketingaanpak

Naast het bieden van exposure op onze landelijke en provinciale websites, beschikt WijDrenthe over de expertise om buiten uw bestaande bereik uw bekendheid te vergroten en nieuwe potentiële klanten aan te trekken.

Het bij voorkeur periodiek te evalueren plan  bestaat uit redactionele artikelen over uw bedrijf en activiteiten en eventuele events en acties. Deze kunnen ook onderdeel uitmaken van de dagelijks uitstekend gelezen e-mail nieuwsbrief en gerichte banneracties. Deze aanpak genereert een maximaal effect.

Verdere ondersteuning

Eventueel kunnen wij u verder ondersteunen door middel van creatie, audiovisuele middelen en een professionele redactie. Deze kunnen eventueel ook doorgeplaatst worden op uw website, die wij ook kunnen optimaliseren.

WIJ biedt u een krachtig zakelijk provinciaal marketingplatform voor doeltreffende advertentieproposities: voor de 10 WIJ sites (WijBrabant, WijNoordHolland, WijZuidHolland, WijUtrecht, WijGelderland, WijOverijssel, WijFriesland, WijNoordNederland, WijFlevoland, WijZeeland).

Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden en tarieven van WijDrenthe mail dan naar adverteren@wijbusinessnieuws.nl Wij vertellen u er graag alles over en adverteren kan al vanaf 150 euro!

 

Adverteren op een van de andere WIJ sites?

Wij geven u hierover graag meer informatie.