Fintech

Mastercard ondersteunt startups in Benelux met fintechcompetitie

Winnaars krijgen toegang tot trainingsprogramma's en maken kans op een jaar huurondersteuning t.w.v. € 12.000*

Mastercard ondersteunt startups in Benelux met fintechcompetitie

Amsterdam,
Via het ‘Mastercard for Fintechs’ programma kunnen tien fintechs uit de Benelux pitchen voor een jaar huurondersteuning ter waarde van max. € 12.000*, waardoor ze zich meer op hun kernontwikkeling kunnen richten. Alle deelnemers krijgen daarnaast toegang tot fintech trainingsprogramma’s. Mastercard for Fintechs biedt fintech startups zo de kans om gebruik te maken van zowel Mastercards trainingen, maar daarnaast ook om Mastercards netwerk te leren kennen, zichtbaarheid te creëren bij relevante stakeholders en financieringskansen te signaleren bij de partners van Mastercard die ze tegenkomen tijdens het traject.

Winnaars gaan door naar de volgende ronde in Parijs

Op 4 oktober kiest een vakjury van Mastercard medewerkers en externe partners tijdens een evenement in Amsterdam drie winnaars die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van betalingen, bankieren, mkb, embedded finance, nieuwe betaalmogelijkheden, Web3, blockchain en greentech. De drie fintechs die in Amsterdam winnen, mogen daarna nog een keer pitchen tijdens de Europese finale in Parijs om kans te maken op de finaleprijs van € 50.000 prijzengeld, mentorbegeleiding van experts, en directe instroom in het wereldwijde Start Path-programma van Mastercard.

“Bij Mastercard stimuleren we fintech startups bij hun groei door onze middelen, expertise en connecties beschikbaar voor ze te maken. Zo krijgen bedrijven die de potentie hebben om het betaallandschap te innoveren en inclusiever te maken kansen om te groeien in Nederland en daarbuiten. Zo verbeteren we samen heel concreet onze toekomst”, zegt Jan-Willem van der Schoot, Country Manager van Mastercard Nederland.

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijDrenthe