Nieuwbouw

Uitnodiging informatiebijeenkomst schetsontwerp nieuwe rotonde in N372 bij Roden

Provincie Drenthe wil de verkeersveiligheid verbeteren op de N372 ten noordoosten van Roden bij de kruising met Dwazziewegen

De provincie Drenthe wil de verkeersveiligheid verbeteren op de N372 ten noordoosten van Roden bij de kruising met de Dwazziewegen. De N372 is een drukke provinciale weg waar bij de kruising met de Dwazziewegen regelmatig verkeersongelukken gebeuren. De provincie streeft naar nul verkeersslachtsoffers en wil daarom in 2024 de weg veiliger maken door de aanleg van een rotonde.

In samenwerking met de gemeente Noordenveld is een eerste schetsontwerp gemaakt. Voordat deze verder wordt uitgewerkt kunt u als omwonende of belanghebbende aangeven waar we rekening mee moeten houden in het ontwerp. U bent welkom op een informatiebijeenkomst op maandag 11 december van 19.00 uur tot 20.30 uur, Gemeentewerf, Ekkelkamp 2 in Roden.

Programma

19.00 – 19.15 uur: inloop met koffie/thee
19.15 – 19.30 uur: plenaire presentatie met toelichting op het schetsontwerp
19.30 – 20.30 uur: inloop en uitleg ontwerp door experts

Tijdens de plenaire presentatie geeft de provincie een toelichting op het schetsontwerp en hoe de rotonde past in de omgeving. U kunt aanschuiven om 19.00 uur en/of ervoor kiezen om tussen 19.30 en 20.30 uur in te lopen. Er zijn experts van de provincie en de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt dan meegeven wat u belangrijk vindt in de uitwerking van de verdere plannen.

Aanmelden voor de presentatie en/of de inloop is niet nodig.

Vorig bericht Zaterdag 9 december N34 dicht tussen Klijndijk en Exloo
Volgend artikel Manter International BV dé Drentse Onderneming van 2023

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijDrenthe