Personeel

WijBusinessNieuws gaat partnerschap aan met Brockmeyer

Samenwerking resulteert in korting op vacatureplaatsingen voor bedrijven

WijBusinessNieuws_Personeelgezocht_vacaturemarketingHet regionale B2B nieuwsplatform WijBusinessNieuws heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met recruitmentbureau Brockmeyer. Door deze samenwerking kunnen werkgevers nu ook vacatures plaatsen via WijBusinessNieuws, waarmee het nieuwsplatform zijn dienstenaanbod wil uitbreiden.

Vacatures plaatsen via WijBusinessNieuws

Bedrijven krijgen via de vacaturemarketingportal van WijBusinessNieuws toegang tot circa 3.000 wervingskanalen zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van de vacatureverbeteraar, een tool gestuurd door AI, waarmee werkgevers eenvoudig aantrekkelijke vacatureteksten kunnen opstellen. Het gehele sollicitatieproces blijft in handen van het bedrijf. Zodra potentiële kandidaten zich melden, kunnen ondernemers de sollicitatieprocedure in hun eigen systeem afhandelen.

Samenwerking resulteert in korting op vacatureplaatsingen voor bedrijven

De nieuwe samenwerking biedt bedrijven korting wanneer zij hun vacatures plaatsen op WijBusinessNieuws of een van de zustersites (WijNoordHolland.nl, WijZuidHolland.nl, WijGelderland.nl, enzovoort).

Olivier Verhaar, uitgever van WijBusinessNieuws, zegt hierover: “Sinds de overname in februari 2022 hebben wij ons gericht op het optimaliseren en uitbreiden van ons platform. Zo zijn nu vrijwel alle provincies vertegenwoordigd en is de landelijke B2B nieuwssite WijBusinessNieuws.nl gelanceerd. Met circa 100.000 bezoekers per maand vonden wij het nu tijd om partnerships aan te gaan die meerwaarde opleveren voor ons ondernemersplatform. Personeelswerving is voor de meeste bedrijven essentieel dus is het logisch dat wij op zoek zijn gegaan naar een partner binnen vacaturemarketing. Brockmeyer is marktleider in Nederland op dit gebied en heeft een goede reputatie. Zo voorzien wij onze doelgroep van een betrouwbare partner met een passend aanbod.”

*Klik HIER voor meer informatie over het plaatsen van vacatures op WijBusinessNieuws. 

Vorig bericht Een bedrijf failliet in eerst helft maart in Drenthe
Volgend artikel Subsidie voor het verduurzamen van het boerenbedrijf in Drenthe

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijDrenthe